Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ποια 4 ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23 Δεκεμβρίου


Στις 23 Δεκεμβρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, όπου επηρεάζει κυρίως 4 ζώδια.

To κλίμα της Νέας Σελήνης είναι κατάλληλο για να βάλουμε μπρος τα σχέδιά μας και να δούμε τους νέους στόχους μας με πρακτικότητα για τη χρονιά που έρχεται. Επίσης η Νέα Σελήνη ευνοεί τη δημιουργικότητα και τα νέα ξεκινήματα.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23 Δεκεμβρίου θα είναι άκρως υποστηρικτική για τέσσερα ζώδια. Αυτά που επηρεάζει περισσότερα είναι ο Κριός, ο Καρκίνος, ο Ζυγός και ο Αιγόκερως των πρώτων ημερών.

Είμαστε στα μισά του Δεκέμβρη και μπήκαμε για τα καλά στην εορταστική περίοδο. Λίγο πριν έρθει το νέο έτος θα έχουμε στις 23 Δεκεμβρίου μια νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου, η οποία θα επηρεάσει περισσότερο 4 ζώδια.

Κριός

Ειδικά οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες και τύχη στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα παραγωγική για τον Κριό και ιδανική για να θέσεις νέους επαγγελματικούς στόχους.

Καρκίνος

Αν είσαι γεννημένη το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο ή να πραγματοποιήσεις μια νέα συνεργασία στα επαγγελματικά. Επίσης αυτό το διάστημα θα έχεις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις και προτάσεις για πάρτι και εξόδους.

Ζυγός

Μια νέα αρχή ξεκινάει για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαήμερου, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Μια μετακόμιση, μια νέα εργασία, μια προαγωγή ή ακόμη και μια εγκυμοσύνη θα σου χτυπήσει την πόρτα μετά τις 23 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Η φαντασμαγορική νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και τι καλύτερο καθώς έχεις τα γενέθλιά σου. Εάν είσαι sigle άδραξε την ευκαιρία και άρχισε να βγαίνεις καθώς οι πιθανότητες να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα είναι μεγάλες. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι από τα αγαπημένα σου καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News