Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία σήμερα - Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει


Χειμωνιάτικο θα είναι και σήμερα το σκηνικό του καιρού, ενώ από τη Πέμπτη αναμένουμε άνοδο της θερμοκρασίας.

Για εξαιρετικά ήπιο καιρό την παραμονή και ανήμερα τα Χριστούγεννα έκανε λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσω της πρόβλεψής του.

Πιο αναλυτικά, σήμερα Τρίτη 20/12, σύμφωνα με την ΕΜΥ, στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα βόρεια και τα ανατολικά ηπειρωτικά τους 09 με 12 βαθμούς, στα Δωδεκάνησα και τη νότια Κρήτη τους 17 με 18 βαθμούς και στα υπόλοιπα 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News