Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Αρναούτογλου: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο


Αλλάζει το… καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού που είχαμε τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου από το Σαββατοκύριακο (5-6/11) έρχονται βροχές, καταιγίδες και αισθητότατη πτώση της θερμοκρασίας.

Ο καιρός δεν θα αλλάξει μέχρι και την Πέμπτη (3/11), ωστόσο από την Παρασκευή (4/11) το μεσημέρι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στα δυτικά και βορειοδυτικά κάποιες βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Το Σάββατο, ωστόσο, βροχές αναμένεται να έχουν οι περισσότερες περιοχές της χώρας (πιο αναλυτική πρόγνωση θα υπάρξει στα μέσα της εβδομάδας), ενώ από το βράδυ οι άνεμοι από νοτιάδες θα γυρίσουν δυτικοί – βορειοδυτική και θα ξεκινήσει η πτώση της θερμοκρασίας.

Όπως σημείωση ο Σάκης Αρναούτογλου η πτώση θα είναι αισθητή σε όλη τη χώρα και θα επιστρέψει σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News