Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Nοεμβρίου


Είμαστε μια ανάσα μακριά από τον Νοέμβριο και τα ζώδια που δεν θα έχουν την τύχη με το μέρος τους είναι τρία στο σύνολο.

O τελευταίος μήνας του φθινοπώρου για κάποιους θα μοιάζει με «πάρτι», για άλλους θα είναι πιο ζόρικος. Συγκεκριμένα τρία ζώδια θα περάσουν πιο δύσκολα και θα στραφούν περισσότερο προς τον εσωτερικό τους κόσμο.

Εάν είστε Κριός, Δίδυμος και Τοξότης, να γιατί θα έχετε έναν δύσκολο Νοέμβριο, που μπορεί να έχει αντίκτυπο στα συναισθήματα και την ψυχολογία σας.

Κριοί: Καλείστε να θέσετε σημαντικά όρια

Η εποχή του Σκορπιού σας κάνει να επικεντρώνεστε στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους θέτοντας σημαντικά όρια. Αυτό το μήνα, θα κληθείτε να σκεφτείτε το ρόλο που διαδραματίζεται εσείς στη ζωή των άλλων, και αν αυτός σας ικανοποιεί.

Μήπως ο φόβος της συναισθηματικής ευπάθειας σας εμποδίζει να συνδεθείτε με τους άλλους; Ή μήπως προτιμάτε να κρατήσετε αποστάσεις από σχέσεις που δεν σας καλύπτουν στο 100%. Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας περισυλλογής που σας προτρέπει να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα.

Δίδυμοι: Οι συνήθειες αναδιαρθρώνονται

Αυτή την εποχή, ο Ηλιος θα περάσει από τον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, ωθώντας σας να εξετάσετε πιο προσεκτικά τις τελετουργίες και τις καθημερινές σας συνήθειες.

Αυτός είναι ένας τομέας της ζωής σας όπου τείνετε να δίνετε προτεραιότητα, αλλά ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες προσαρμογές. Είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που περνάτε τις μέρες σας; Αν όχι, μη φοβηθείτε να χαλαρώσετε τις παλιές ρουτίνες που εφαρμόζετε. Η αλλαγή μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να γίνετε ο πιο παραγωγικός σας εαυτός.

Τοξότης: Προτεραιότητά σας είναι η απομόνωση

Καθώς η εποχή του Σκορπιού συνεχίζεται, θα σας ζητηθεί να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση στο μέσα σας.

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στις συνήθειες που διατηρείτε. Αν έχετε βυθιστεί υπερβολικά σε συνήθειες που σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό, κάντε ένα βήμα πίσω. Μη φοβηθείτε να κάνετε μια παύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να παραλείψετε μια-δυο εξόδους με τους φίλους σας. Πρέπει να ξεκουραστείτε με κάθε έννοια της λέξης. Μόλις έρθει ο Δεκέμβριος, που είναι και ο μήνας των γενεθλίων σας, θα νιώσετε πιο κοινωνικοί από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News