Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη: Κρατούσε για μέρες αλυσοδεμένη τη σύντροφο του και τη βίαζε


Την απόλυτη φρίκη ζούσε μια 38χρονη γυναίκα για πέντε ολόκληρες μέρες στη Νέα Ιωνία.

Ένας 58χρονος άνδρας κρατούσε αλυσοδεμένη την άτυχη γυναίκα για τουλάχιστον πέντε ημέρες, ενώ στο ίδιο διάστημα την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Τέλος στο δράμα της γυναίκας έβαλαν οι γείτονες, οι οποίοι κάποια στιγμή άκουσαν φωνές και κάλεσαν την αστυνομία.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με τους γείτονες να τους υποδεικνύουν το σημείο όπου ακούγονταν οι φωνές.

Τους έκανε νοήματα η γυναίκα

Αφού βρήκαν το διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι, τους άνοιξε ένας ημεδαπός. Στην ερώτηση των αστυνομικών τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε ότι «όλα είναι καλά».

Οι αστυνομικοί όμως διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία τους έκανε κάποια νοήματα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα, με τη γυναίκα να καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο σύντροφός της με την απειλή όπλου.

Βρέθηκε & πολεμικό τουφέκι με διόπτρα

Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια ο 58χρονος και ένα πολεμικό όπλο.

Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης, νόμου περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για βιασμό, για οπλοκατοχή, για παράνομη κατακράτηση και για ενδοοικογενειακή βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News