Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Δ. Κυριλίδης: «Η εθνική μας συνείδηση διασφαλίζει το ηρωικό ΌΧΙ»


Δήλωση του Δήμου Κυριλίδη

Το ηρωικό ΌΧΙ του πανάξιου αρχηγού όλων των Ελλήνων Ιωάννη Μεταξά πιο διαχρονικό από ποτέ. Οφείλουμε να αφυπνίσουμε την εθνική μας συνείδηση και την ηθικόπνευματική μας καλλιέργεια, με απώτερο στόχο την διασφάλιση των νέων γενεών αλλά και της υψίστης ιστορίας μας. Ζητώ η αιωνία Ελλάς.

Κόψανε στον αέρα της ΕΡΤ τον Δήμο Κυριλίδη

Κατά την διάρκεια της δήλωσης του Δήμου Κυριλίδη από το ΕΘΝΙΚΟ ΚΌΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, η ΕΡΤ έκοψε στον αέρα την σύνδεση της. Ο Δήμος Κυριλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά πως το ΌΧΙ του Ιωάννη Μεταξά είναι πιο διαχρονικό από ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News