Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Σκύδρα: Ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά θέματα


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας

Εν μέσω σημαντικών προβλημάτων για την κοινωνία και σοβαρών σκανδάλων που αφορούν την οικονομική κατάσταση της χώρας, ο αγροτικός κόσμος αντιμετωπίζει με αβεβαιότητα το μέλλον όσον αφορά την πορεία συγκεκριμένων καλλιεργειών και τρομακτικού κόστους παραγωγής.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας διοργανώνει εκδήλωση για τα εξαιρετικά επίκαιρα ζητήματα της αναδιάρθρωσης των δενδρωδών καλλιεργειών, του κόστους παραγωγής, της Αναθεώρησης του Κανονισμού του ΕΛΓΑ και το ζήτημα των εργατών γης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 18:00, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες σε αυτήν.

Εισηγητές θα είναι:

1. Κωνσταντίνος Τσιμπούκας, Καθηγητής του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου της Αθήνας με θέμα: «Η μελέτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την Αναδιάρθρωση των Δενδρωδών Καλλιεργειών»,

2. Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτής Πέλλας και μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ με θέμα: «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Αναδιάρθρωση των Δενδρωδών Καλλιεργειών»,

3. Χαράλαμπος Κασσίμης, Ομότιμος Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑ με θέμα: «Για την αναδιάρθρωση και την Ανάπτυξη»,

4. Φάνης Κουρεμπές, Συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην πρόεδρος του ΕΛΓΑ με θέμα: «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αναθεώρηση του Κανονισμού του ΕΛΓΑ»,

5. Στέφανος Νταούκας, Πρόεδρος του ΑΣ Επισκοπής, ο οποίος θα μιλήσει για την «επίλυση του προβλήματος της έλλειψης των εργατών γης».

Η εκδήλωση έρχεται σε μια κρίσιμη συγκυρία, ενώ οι θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθεί βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον αγροτικό κόσμο, που βλέπει τα εμπόδια τα οποία αντιμετωπίζει να μεγαλώνουν και να δυσχεραίνουν την ομαλή πρόοδο της φετινής παραγωγής.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να συζητήσουμε το μέλλον του τόπου μας.

Από το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News