Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Τραγωδία στην Κρήτη: Βράχος καταπλάκωσε οικογένεια σε ενοικιαζόμενα δωμάτια - Νεκρή 45χρονη μητέρα


Μια μεγάλη τραγωδία με μία 45χρονη τουρίστρια νεκρή εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγιά Φωτιάς στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Λίγο μετά τις 12 τη νύχτα ένας μεγάλος βράχος αποκολλήθηκε από την πλαγιά του βουνού και έπεσε πάνω σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων κοντά στην παραλία της Κρήτης όπου διέμενε μία οικογένεια. Η μητέρα ανασύρθηκε νεκρή, ενώ πατέρας και γιος μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για μια οικογένεια από την Τσεχία η οποία έκανε διακοπές στην Κρήτη και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Στο σημείο αρχικά βρέθηκαν δύο οχήματα και άνδρες από την ΠΥ Ιεράπετρας και στη συνέχεια κλήθηκαν πολύ μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής (50 άνδρες με 20 οχήματα) από άλλα σημεία της Κρήτης, διασώστες της ΕΜΑΚ,ΕΚΑΒ και πολλοί εθελοντές από τον Ερυθρό Σταυρό, τη Λέσχη Τετρακίνησης κ.α.

Οπως αναφέρει το radiolasithi.gr αρχικά ο 51χρονος πατέρας της οικογένειας απεγκλωβίστηκε εύκολα από το διαμέρισμα χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά, ενώ ο γιος τους, ένα 9χρονο αγόρι είχε καταπλακωθεί από τα συντρίμμια και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβιστεί αφού το πόδι του είχε πιαστεί στα χαλάσματα.

Επί 4 ώρες αναζητούσαν την θαμμένη γυναίκα στην Κρήτη

Την ίδια στιγμή οι διασώστες αναζητούσαν επί ώρα την 45χρονη μητέρα στην οποία και επικεντρώθηκαν έρευνες. Μετά από μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής και των διασωστών και σκάβοντας για περίπου 4 ώρες μέσα στα συντρίμμια η 45χρονη βρέθηκε νεκρή. Οι διασώστες εντόπισαν την γυναίκα σκάβοντας σε βάθος περίπου 1,5 μέτρου μέσα στα χαλάσματα.

Η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε κυριολεκτικά θαμμένη δίπλα από το κρεβάτι που κοιμόνταν μέσα σε όγκους μπετόν και βράχων. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών της πυροσβεστικής αλλά και εθελοντικών ομάδων η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ενώ διαπιστώθηκε αμέσως ο θάνατος της.

Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια των Τσέχων ήταν οτι επρόκειτο για την τελευταία του νύχτα στην Κρήτη μιας και σήμερα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, θα αναχωρούσαν για την πατρίδα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News