Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Δ. Σταμενίτης: «Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις εργασίες στο Κ.Υ. Κρύας Βρύσης»


Από το γραφείο του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύση Σταμενίτη γίνεται γνωστό ότι δημοσιεύθηκε η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την ανάθεση της προμήθειας και τοποθέτησης υλικών για την βελτίωση των κτιριακών υποδομών του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης.

Πρόκειται για εργασίες που αφορούν την επισκευή και βελτίωση των επιμέρους τμημάτων χώρου υγιεινής και εφημερίου του κτιριακού συγκροτήματος του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης, προϋπολογισμού 37.200,00 ευρώ.

Το αίτημα της χρηματοδότησης για τις απαιτούμενες εργασίες το είχε θέσει ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης από τον Ιούλιου του 2021, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας και της 3 ης  ΥΠΕ ενώ με σχετικό δελτίο τύπου στις 15 Ιουνίου 2022 είχε ενημερώσει για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News