Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Απειλεί την ανθρωπότητα ο Πούτιν: «Οι ΗΠΑ δημιούργησαν προηγούμενο με τις πυρηνικές βόμβες στην Ιαπωνία»


Μοιάζει με τους κακούς από ταινίες καταστροφής, αλλά δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν υπέγραψε μόνο την προσάρτηση 4 περιοχών της Ουκρανίας αλλά απείλησε ευθέως την ανθρωπότητα με πυρηνικό πόλεμο.

Στην τελετή – παρωδία για την προσάρτηση του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι οι ΗΠΑ δημιούργησαν προηγούμενο με την χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον της Ιαπωνίας τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Επί της ουσίας στην σημερινή τελετή – φιέστα για την προσάρτηση εδαφών της Ουκρανίας ο Ρώσος Πρόεδρος κήρυξε τον πόλεμο και με πυρηνικά όπλα στην ανθρωπότητα.

Η ομιλία του ήταν γεμάτη μίσος για την Δύση. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα υπερασπισθεί τα νέα εδάφη με όλα τα μέσα που διαθέτει και πως οι κάτοικοι των περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας που προσαρτά η Ρωσία θα είναι «πολίτες μας για πάντα». «Οι κάτοικοι του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, της Χερσώνας και της Ζαπορίζια γίνονται πολίτες μας για πάντα». «Οι άνθρωποι ψήφισαν για το κοινό μας μέλλον», είπε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του με περισσό θράσος ο Πούτιν κάλεσε την Ουκρανία «να σταματήσει αμέσως τις εχθροπραξίες» και να διαπραγματευθεί. «Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σταματήσει αμέσως το πυρ, όλες τις εχθροπραξίες και να επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι Αγγλοσάξωνες ανατίναξαν το Nord Stream

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε επίσης ευθέως τις δυνάμεις, όπως είπε, των«Αγγλοσαξώνων» για την ανατίναξη των αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream.

«Οι κυρώσεις δεν ήταν αρκετές για τους Αγγλοσάξονες: προχώρησαν σε σαμποτάζ» δήλωσε ο Πούτιν. «Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι αυτοί οργάνωσαν τις εκρήξεις στον διεθνή αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News