Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής


Με μια… βόμβα μεγατόνων ολοκληρώθηκε το φετινό Survivor. Την τελευταία -κυριολεκτικά στιγμή- το φετινό ριάλιτι επιβίωσης μας επεφύλασσε την έκπληξη.

Κι αυτό γιατί… μεγάλος νικητής αναδείχτηκε ο Στάθης Σχίζας. Κι ενώ όλοι θεωρούσαν δεδομένο νικητή τον Άρη Σοϊλέδη, ο κόσμος είχε άλλη άποψη και έδωσε τελικά το τρόπαιο, αλλά και τα 100.000 ευρώ στον Στάθη Σχίζα.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη του νίκη, ο Στάθης Σχίζας προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη για τον τρόπο που σκοπεύει να διαχειριστεί το έπαθλο του Survivor.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νικητής του Survivor 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News