Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Ανεπίτρεπτο το «λουκέτο» σε σχολεία και νηπιαγωγεία της Πέλλας


Για άλλη μία χρονιά, κυριαρχεί ο έντονος προβληματισμός για το μέλλον αυτής της χώρας, εαν κρίνουμε από το αποτέλεσμα της εισήγησης - απόφασης που αφορά την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων, που αναφέρονται και στο Νομό Πέλλας.

Συνολικά πρόκειται στην ουσία να κλείσουν 23 σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλο το Νομό, γεγονός που δείχνει το σοβαρό πρόβλημα το οποίο έχει να κάνει και με την υπογεννητικότητα στις Ελληνικές οικογένειες.

Το δημογραφικό ήταν και αποτελεί το πιο σοβαρό πρόβλημα στην εξέλιξη της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι αριθμός που μπορούμε να το δούμε ψυχρά!!

Είναι η ωμή αλήθεια, που φανερώνει την γύμνια του " κοινωνικού" κράτους.

Όταν φτάνεις να τιμωρείς στην ουσία τα νέα ζευγάρια, επειδή... κάνουν ένα παιδί, συστηματικά οδήγησε στον αφανισμό!!

Ζούμε σε μια Ελλάδα γερασμένη, όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και στην απίστευτη νοοτροπία που διακατέχει τους κυβερνώντες, μέχρι τους ανώτερους πολιτειακούς άρχοντες!!

Η λύση στο πρόβλημα δεν είναι να φέρουμε στην χώρα παράνομους μετανάστες, να τους αναγνωρίσουμε ως Έλληνες και να πούμε " ότι τώρα έχουμε μια μεγάλη Ελλάδα!!!"

Αν πρέπει να σταθούμε αντάξια στις υποχρεώσεις που αναλογούν στην Ελληνική κοινωνία, χωρίς κανένα ψήγμα " Εθνικιστικής" διάθεσης, πρέπει να δώσουμε κίνητρα στις νέες οικογένειες.

Όχι ημίμετρα, αλλά κίνητρα.

Όταν συνεχίζεις να υπερφορολογείς τις οικογένειες επειδή θέλουν να γεννήσουν " ακόμα έναν Έλληνα" τότε μαθηματικά οδήγησε στον αφανισμό.

Αν αυτό θέλουν κάποιοι, δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Θα πρέπει να αφυπνίσουμε την συνείδηση μας. Γιατί τα 23 σχολεία που θα κλείσουν, τη νέα χρονιά θα γίνουν 33 κ.ο.κ. Λυπηρό το φαινόμενο, όπως και οι πολιτικές που ακολουθούνται. Και κάτι ακόμα, προς τους φορείς της Πέλλας. Δώστε, πέρα από όλα τα άλλα, και το δικαίωμα να έχουν τα ΑμΕΑ, καλύτερα σχολεία, καλύτερη εκπαίδευση και κυρίως καλύτερα κτίρια λειτουργίας. Το δικαίωμα στη μάθηση είναι για όλους, χωρίς ταλαιπωρίες. Τα χωριά μας ερημώνουν. Σε λίγο τα παιδιά μας θα γίνουν " δυσεύρετο είδος!!!" Προς δική σας ενημέρωση, παραθέτω τον σχετικό πίνακα.

Κική Παπαδάκη

Σύμβουλος Αγροτικών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

1 σχόλιο:

  1. Κυρία μου συμφωνώ με όσα λέτε μόνο με σας και όχι με την υπογραφή σας ως μέλος κόμματος.
    Ο κύβος εριφθη. Θα μεγαλώσουμε με αφγανους, μογγόλους, πακιστανούς κλπ. Έτσι είπαν στο υπάκουο παιδί οι μπαρμπάδες του έτσι κάνει. Σιγά μην ενδιαφερθεί για τον πληθυσμό. Σημασία εχει να την κυβερνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News