Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Βραδινό «θρίλερ» στην Αριδαία: 42χρονος απειλούσε αστυνομικούς με αλυσοπρίονο


Ένα πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα γεγονός, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αριδαία.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν το όχημα που οδηγούσε 42χρονος κάτοικος της πόλης, προσέκρουσε σε κράσπεδο. Το γεγονός αποτέλεσε την αφορμή για να φτάσει στο σημείο η Αστυνομία. Μέχρι εδώ, θα πει κανείς ότι πρόκειται για ένα κοινό ατύχημα, από τα πολλά που συμβαίνουν καθημερινά. Ωστόσο, υπήρξε και συνέχεια...

Στη θέα του περιπολικού, ο 42χρονος οδηγός έγινε έξαλλος, εξαγριώθηκε και άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς με ένα αλυσοπρίονο που κατείχε στο όχημά του. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να φωνάξουν ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν άμεσα και έμπειροι αξιωματικοί του Α.Τ. Αριδαίας.

Λίγο αργότερα και μετά από διαπραγματεύσεις των έμπειρων αστυνομικών, συνελήφθη τελικά ο 42χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Οδηγήθηκε στο Α.Τ. Αριδαίας, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

*φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News