Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Στ. Βαφειάδης: «Σε εξευτελιστικές τιμές πουλάνε οι κερασοπαραγωγοί της Αλμωπίας»


Διαβάστε την ανάρτηση του Σταύρου Βαφειάδη:

Συζητώντας με κερασοπαραγωγούς της Αλμωπίας, αντιλαμβάνομαι πόσο απογοητευμένοι είναι για το ξεπούλημα -στην κυριολεξία- της παραγωγής τους.

Μήνες ολόκληρους έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν, ξοδεύοντας χρόνο, χρήμα και ενέργεια, δούλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, κουράστηκαν, αγχώθηκαν, με στόχο να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Και φτάνοντας αισίως στο καλοκαίρι, αναγκάζονται να πουλάνε την παραγωγή τους σε εξευτελιστικές τιμές.

Η πολιτεία οφείλει να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και να στηρίξει σε όλο του το εύρος τον πρωτογενή τομέα, την «ατμομηχανή» της τοπικής και εθνικής μας οικονομίας. Και να το κάνει έμπρακτα.

7 σχόλια:

  1. Δεν πειράζει Μητσοτάκη ήθελαν περαστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αλέξης αν ήταν πρωθυπουργός με ένα νόμο και ένα άρθρο θα έβαζε τιμή πώλησης πάνω από 2€ και μετά με ένα νόμο και ένα άρθρο θα επέβαλε τιμή πώλησης λιανικής 1€ γιατί θα ήταν ακριβά και δεν θα μπορούσε να τα αγοράσει ο λαός.

      Διαγραφή
    2. Και επί πρώτης φοράς αριστερά τα ίδια σκ@τ@ τιμές επικρατούσαν με την διαφορά ότι πληρώναμε και κάτι εξτραδακια ( εφορία, αλληλεγγύης ) και ότι άλλο μπορούσαν να φανταστούν οι απαράδεκτοι για να μας αρμεξουν.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ

      Διαγραφή
  2. Μην το γυρνάτε στα πολιτικά,αυτό θέλουν οι βολευτες να είμαστε διχασμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχως ειναι ο Μητσοτακης 10.42 γιατι αν ηταν οι αναρχοαπλητοι κηφηνες η χωρα θα ειχε καταστραφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι γράφετε τρελαθηκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News