Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Αριδαία: Μπόχα και δυσωδία - Μια υγειονομική «βόμβα» στο κέντρο της πόλης


Αποπνικτική είναι η κατάσταση πέριξ των κάδων απορριμμάτων στην πόλη της Αριδαίας, ιδιαίτερα στο δρόμο όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά.

Όπως μας καταγγέλλουν συμπολίτες μας, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν πλένει τους δρόμους του παζαριού, όπως έκαναν οι προηγούμενες Διοικήσεις, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η βρωμιά και η δυσωδία. Μύγες, κουνούπια και κάθε λογής έντομα, αλλά και η απόλυτη μπόχα, συνθέτουν μία αποπνικτική κατάσταση.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι κάτοικοι της πόλης αναγκάζονται να… ραντίζουν από μόνοι τους, τους κάδους ώστε να μη μαζεύονται σκνίπες και άλλα έντομα, καθώς όπως λένε δεν μπορούν πλέον να ανοίξουν τα παράθυρα των σπιτιών τους.

6 σχόλια:

  1. Μέχρι σήμερα ούτε ένας αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν είχε το σθένος να παραιτηθεί..γλυκό το χρήμα αλλά όταν ο τόπος σου υποφέρει και είσαι ανάξια θέσης λίγο φιλότιμο δε βλάπτει κουμπάρα του δημάρχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να προλάβουν τα παιδια από τις 10:30 με ελαφρά πηδηματάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις προσεχείς εκλογές να δηλώσεις υποψηφιότητα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σημερα καθαρισανε με νερα το σημειο και οι καδοι ειναι μεσα στη μπόχα γεματη μυγες, ας ερθει ενας απ τους νταβατζηδες να σηκωσει ενα καδο, ντροπη σας αναξιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΣΧΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εκαψες την κοπελα ρε Μπατση ας εβαζες σ αυτη τη θεση καποιον αλλο χαραμοφαει, κριμα να τ ακουει αυτη και ειναι καλη κοπελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News