Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - Αριδαία: Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση ζωγραφικής του «Πολύκλειτου»


«Η τέχνη είναι ένα ψέμα που μας βοηθάει να ανακαλύψουμε την αλήθεια», είχε πει ο διάσημος Ισπανός ζωγράφος Pablo Picasso.

Αυτή την αλήθεια, την είδα επισκεπτόμενος την έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Φίλων Τέχνης «Πολύκλειτος». Για άλλη μια χρονιά, οι συντοπίτες μας καλλιτέχνες προκαλούν το θαυμασμό μας με τα υπέροχα έργα τους.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμβάλουν στην ανάδειξη της τέχνης. Είναι μια προσπάθεια που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε πως βρισκόμαστε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News:













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News