Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Γ. Γκλαβάκης: Συμμετοχή σε ημερίδα για το ηλεκτρονικό έγκλημα


Διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας Γιώργου Γκλαβάκη:

Την Τρίτη 10 Μαΐου είχα την χαρά και την τιμή να παρευρεθώ, ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας, σε μία ημερίδα σχετικά με το ηλεκτρονικό έγκλημα. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο ήταν η πρώτη από μία σειρά ενημερωτικών ημερίδων που διοργανώνονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και από τον δραστήριο Διευθυντή της κ. Πέτρο Περδικάτση.

Την οργάνωση της ημερίδας στην πόλη μας ανέλαβε ο Διοικητής του Α.Τ. Αλμωπίας κ. Βαγγέλης Γάκης ενώ την εξαιρετική παρουσίαση έκαναν ο Υποδιοικητής κ. Μιχάλης Μαριόλης, ο Υπαστυνόμος κ. Γιώργος Τριανταφύλλου και ο Αστυνόμος κ. Άγγελος Χατζητράης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Διευθυντή κ. Περδικάτση, τον κ. Γάκη και όλους τους συντελεστές για την άριστη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον ψηφιακό κόσμο.

Καθώς η χώρα προχωράει με γοργά βήματα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, οφείλουμε όλοι να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να γνωρίζουμε πώς να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τις επιχειρήσεις μας από το ηλεκτρονικό έγκλημα. Πρωτοβουλίες όπως η διοργάνωση της συγκεκριμένης ημερίδας, είναι πράγματι άξιες συγχαρητηρίων και ευελπιστώ στο μέλλον να γίνουν ανάλογες εκδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News