Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Ερωτέχνες Αλμωπίας: Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την πρόβα τζενεράλε της παράστασης «Παιχνίδι συνωμοσίας»


Πρόβα τζενεράλε πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η θεατρική ομάδα Ερωτέχνες Αλμωπίας και το Aridaia News δεν θα μπορούσε να λείπει.

Μέσα από τον φωτογραφικό μας φακό, θα σας μεταφέρουμε στο… «Παιχνίδι συνωμοσίας» στο οποίο συμμετέχουν οι πρωταγωνιστές της παράστασης και το οποίο θα σας κρατήσει για δύο ολόκληρες ώρες αμείωτο το ενδιαφέρον.


Γιατί να δείτε την παράσταση

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η συγκεκριμένη παράσταση αποτελεί σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή. Αξίζει να σημειώσουμε, πως πρόκειται για μια δουλειά που γίνεται από μια ερασιτεχνική ομάδα, ωστόσο το αποτέλεσμα που θα παρακολουθήσει το φιλοθεάμον κοινό της Αλμωπίας είναι απολύτως επαγγελματικό.

Όλο το καστ, χαρίζει απίστευτες ερμηνείες, μέσα σε μια παράσταση που είναι βέβαιο πως θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η πλοκή ξεκινά, όταν μια γυναίκα χάνεται στο Μέτσοβο, όταν όμως επιστρέφει, ο άντρας της είναι ο μόνος που δεν την αναγνωρίζει. Και κάπως έτσι, ξεκινά ένα μοναδικό παιχνίδι ανατροπών, που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή.






















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News