Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Σταύρος Βαφειάδης: Συμμετοχή στην Ημέρα Σταδιοδρομίας του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας


Δείτε την ανάρτηση του Δημοσιογράφου του Aridaia News Σταύρου Βαφειάδη:

Ημέρα Σταδιοδρομίας στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας και αυτό που θέλησα να μεταφέρω στους μαθητές μέσα από την προσωπική μου εμπειρία, είναι να επιλέξουν ένα επάγγελμα που πραγματικά θα αγαπούν. Τους εξήγησα πως στην επιλογή επαγγέλματος δεν υπάρχουν μονόδρομοι και πως η ευτυχία του καθενός από εμάς περνά μέσα από διαφορετικές διαδρομές. Ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του δεξιότητες, τα δικά του ενδιαφέροντα, είναι καλός σε διαφορετικά πράγματα. Κάθε επάγγελμα είναι χρήσιμο και βάζει το δικό του λιθαράκι στον κοινωνικό μας ιστό. Αυτό που έχει σημασία, είναι να επιλέγουμε αυτό που μας κάνει ευτυχισμένους, μόνο τότε θα έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Υπεύθυνη Συμβουλευτικής - Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Μελίνα Αλμπάνη και τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Παρασκευή Βέκκου για την ευκαιρία που μου έδωσαν να έχω αυτή την εποικοδομητική συζήτηση. Για όλους εμάς η πρόσκλησή τους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και αναγνώριση της δουλειάς μας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News