Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Στάθης Φουντουκίδης: «Ο Δήμος Πέλλας χρειάζεται νέες δυνάμεις, νέες ιδέες, νέους ανθρώπους»


Διαβάστε την παρέμβαση του υποψηφίου ΔΗμάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη:

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα της γνωστής πεζογέφυρας του Πλατανότοπου. Περιμέναμε να ακούσουμε επισήμως ποια η χρησιμότητα του έργου. Μετά λοιπόν τον δημόσιο διάλογο που προηγήθηκε φτάνουμε σε δυο συμπεράσματα:

Α) Για την δημοτική αρχή το έργο είναι «χρήσιμο, καλαίσθητο, ομορφαίνει την περιοχή και την είσοδο της πόλης». Η τοποθέτηση αυτή αναδεικνύει το μέγεθος της αναντιστοιχίας των προτεραιοτήτων της δημοτικής αρχής με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και τις προτεραιότητες των δημοτών, κάτι άλλωστε που φαίνεται με γυμνούς οφθαλμούς σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας.

Β) Η μείζων αντιπολίτευση δημόσια κατακεραύνωσε την δημοτική αρχή για το έργο, εκτέθηκε όμως από έγγραφα που αποδείκνυαν ότι είχε ψηφίσει την κατασκευή και το κόστος του!!!


Η έλλειψη επαφής της δημοτικής αρχής με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και η πολιτική προχειρότητα της μείζονος αντιπολίτευσης, δυστυχώς δεν γεννούν ελπίδα για κάτι καλύτερο σε έναν δήμο που είναι 12 χρόνια στάσιμος.

Γυρίζουμε σελίδα στο παρελθόν. Ο Δήμος Πέλλας χρειάζεται νέες δυνάμεις, νέες ιδέες, νέους ανθρώπους, με σχέδιο 10-15 ετών, που θα αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας και θα έχουν την ωριμότητα και γνώση να υλοποιήσουν ένα πρόγραμμα αναγέννησης του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News