Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Προσέλαβε και τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα η μητέρα


Νέο δικηγόρο προσέλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών της Πάτρας που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια υπό συνθήκες που διερευνώνται, μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Απο εδώ και στο εξής, την εκπροσώπηση της μητέρας αναλαμβάνει και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την Κα Πισπιρίγγου, μητέρα των τριών παιδιών που απεβίωσαν, να την εκπροσωπήσουμε, συνεπικουρώντας τις αρχές στη διερεύνηση της ακριβούς αιτίας θανάτου των τέκνων της. Οι γονείς, όπως και οι οικογένειες τους, αναμένουν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για την ανάδειξη της πλήρους αλήθειας» αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Λύτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News