Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Αμόλυβδη: Έσπασε το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο στη Θεσσαλονίκη - Τιμές που ζαλίζουν


Το ξέφρενο ράλι ανόδου στις τιμές των καυσίμων συνεχίζεται με την απλή αμόλυβδη βενζίνη να πωλείται πάνω από τα 2 ευρώ σε βενζινάδικα στη Θεσσαλονίκη.

Την προηγούμενη εβδομάδα η απλή αμόλυβδη βενζίνη άγγιζε στη Θεσσαλονικη τα 2 ευρώ το λίτρο και πλέον τα ξεπέρασε. Οι τιμές έχουν διαρκώς ανοδική πορεία με οδηγούς να εμφανίζονται απελπισμένοι. Όπως λένε παρατηρούν πως κάθε μήνα χρειάζονται 50 και πλέον ευρώ για να κάνουν τις μετακινήσεις τους. Ένα κόστος που με βάσει τις ισχύουσες τιμές «εξαφανίζει» έναν ολόκληρο μισθό σε ετήσια βάση.

Οι περισσότεροι πρατηριούχοι στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν έστω και με τα ελάχιστα περιθώρια που τους έχουν απομείνει να κρατήσουν τις τιμές ακόμη και ένα λεπτό κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 2 ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αλλά και τους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται οι αυξήσεις, θεωρείται βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα το φράγμα αυτό θα σπάσει οριστικά, για όλα τα βενζινάδικα της πόλης.

Ήδη εξάλλου, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς και από τις φωτογραφίες του grtimes.gr, υπάρχουν βενζινάδικα που πωλούν 2.20 ευρώ το λίτρο την σούπερ αμόλυβδη και 2.10 ευρώ το λίτρο την αμόλυβδη των 95 οκτανίων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News