Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Στην Αθήνα ο Δ. Τζαμτζής για τα έργα οδικών υποδομών της Πέλλας


Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών

Ακόμη μία σημαντική επαφή είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, τις προηγούμενες ημέρες, στην Αθήνα και, συγκεκριμένα, στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με την Γενική Γραμματέα Υποδομών κ. Μαρία Γεραρδή με τους οποίους συζήτησε για τα σημαντικά έργα οδικών υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που είναι ενταγμένα στον προγραμματισμό του Υπουργείου.

Ειδικότερα, συζητήθηκε η χρηματοδότηση και ο χρονοπρογραμματισμός υλοποίησης των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας καθώς, επίσης, και το τμήμα Μαυροβούνι-Έδεσσα του Εθνικού Οδικού Δικτύου. Για το τμήμα Μαυροβούνι-Έδεσσα ζητήθηκαν από το Υπουργείο στοιχεία της οριζοντιογραφίας προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι τεχνικές μελέτες του έργου με παρατηρήσεις.

Επόμενο σημαντικό έργο που συζητήθηκε, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, ήταν το οδικό τμήμα Σκύδρα-Όρια νομού με Ημαθία για την οδική σύνδεση της Πέλλας με την Εγνατία Οδό. Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στον προγραμματισμό του Υπουργείου και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την χρηματοδότηση της υλοποίησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News