Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Το νέο Δ.Σ. του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου «ΑΓΡΟΣ»


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου ο «ΑΓΡΟΣ».

Το πενταμελές Διοικητικό συμβούλιο που αναδείχθηκε αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Απτεσλής Απόστολος

Γραμματέας: Σαμαρτζίδης Παύλος

Ταμίας: Στάγγας Αθανάσιος

Μέλος Α: Κοντακτσής Ηλίας

Μέλος Β: Μανδάς Αναστάσιος

Η τριμελής ελεγκτική επιτροπή που αναδείχθηκε αποτελείται από τους:

Μήσκο Επαμεινώνδα

Λαζαρίδη Κωνσταντίνο

Μουταφτσίδη Γιώργο

Ευχόμαστε αγωνιστική και δημιουργική θητεία. Επίσης την Τετάρτη 9/2/2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αποφασίστηκε η διεξαγωγή γενικής συνέλευσης του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου, στο κτήριο της κοινότητας Φούστανης, την Τρίτη 15/2/2022 στις 19:00. Θα συζητηθούν οι επόμενες κινητοποιήσεις του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου. Καλούμε όλα τα μέλη, καθώς και το σύνολο του αγροτικού πληθυσμού της Αλμωπίας, να παρευρεθεί στη συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News