Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Ενημέρωση προς όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων Αλμωπίας και Έδεσσας


Σας ενημερώνουμε ότι στις 13/12/2021 έγινε η ανάρτηση των πρώτων εγγράφων στα κτηματολογικά βιβλία όλων των ακινήτων των Δήμων Αλμωπίας και Έδεσσας.

Οι πολίτες των Δήμων αυτών θα πρέπει να ελέγξουν αν τα ακίνητα τους καταχωρήθηκαν σωστά. Ο έλεγχος θα πρέπει να γίνει από ανθρώπους που έχουν ειδικές γνώσεις όπως δικηγόρους, συμβολαιογράφους, τοπογράφους.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχουν λανθασμένες εγγραφές θα πρέπει εντός της προβλεπόμενης εκ του νόμου προθεσμίας να διορθωθούν είτε εξωδικαστικά είτε δικαστικά.

Εαν οι λανθασμένες εγγραφές δεν διορθωθούν εντός της προβλεπόμενης εκ του νόμου προθεσμίας κάποια ακίνητα ανάλογα με το πρόβλημα τους θα περιέλθουν στην κυριότητα του Ελληνικού Δήμοσιου.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News