Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Βανδή - Μπισμπίκης: Ποζάρουν αγκαλιά στο πρώτο τους εξώφυλλο (ΦΩΤΟ)


Κάθε τους κοινή εμφάνιση τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και οι παπαράτσι παρακαλούν για ένα κοινό τους στιγμιότυπο.

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα για την σχέση των δύο καλλιτεχνών είχαν πάρει «φωτιά» τους τελευταίους δύο μήνες, μέχρι και την προηγούμενη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου όπου και το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνισή τους στα εγκαίνια της Δραματικής Σχολής του Λάκη Λαζόπουλου.

Το περιοδικό HELLO που κυκλοφορεί σήμερα δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφία της Δέσποινα Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη να ποζάρουν αγκαλιά στην βραδινή τους έξοδο!


Το ζευγάρι δεν αρνήθηκε να ποζάρει και αγκαλιά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News