Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021

Λαμπροί εορτασμοί για τον Άγιο Νικόλαο στην Ίδα Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)


Η εκκλησία μας τιμά τον Άγιο Νικόλαο. Κατά την παράδοση, προστατεύει τους θαλασσινούς και όλους εκείνους που συναντούν τρικυμίες στη ζωή τους.

Στην «τρικυμία» που περνάμε τα τελευταία χρόνια, ευχόμαστε να τον έχουμε αρωγό και συμπαραστάτη, ώστε να ξεπεράσουμε τη δοκιμασία της πανδημίας. Στον αγώνα μας έχουμε δύο ισχυρούς συμμάχους: Την πίστη μας στον Θεό και την εμπιστοσύνη μας στην επιστήμη!

Χρόνια πολλά από την Ίδα Αλμωπίας!









 

3 σχόλια:

  1. Ελένη εγραψες πάλι στο φακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Αγιε μου Νικόλαε να έχεις γερο το παιδάκι μου που έχει το όνομα σου γερά και τα άλλα δυο μου παιδάκια. Χρόνια πολλά στον μπαμπά μου στους συγγενείς και φίλους. Χρόνια πολλά και καλά σε ολο τον κοσμο με υγεία και ευλογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσο,είσαι ψαλτάρα.Έτσι να σε βλέπουν οι άγιοι που δε σε θέλαν στο χωριό σου και να σκάνε.Ας σε ακούνε κιόλας,να μαθαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News