Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Απάντηση στα ψεύδη του Υπουργείου Υγείας περί δήθεν ενίσχυσης των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών


Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας

Απάντηση στα ψεύδη του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Υγείας περί δήθεν ενίσχυσης των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών: 



7 σχόλια:

  1. Θα έπρεπε να είχε υποβάλει την παραίτηση του ο Δόντσος μετά από αυτή την τραγική απόφαση να μεταφερθούν οι ΜΕΘ τής Έδεσσας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια.
    Κι ο Πλεύρης να πάρει προαγωγή.
    Πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...εγω θα ελεγα να βγαλετε τον αγαπητικο σας τον Κουφοντινα να τον κανετε υπουργο

      Διαγραφή
    2. Γουστάρεις Κουφοντινα Μάγδα;

      Διαγραφή
  3. Μήπως ξεχάσατε το πρόγραμμα της ΝΔ. Ιδιωτικές κλινικές και μόνο. Ο Μητσοτάκης και οι συν αυτώ είναι όλοι μεγαλωμένοι στα πούπουλα με λεφτά και παράδες. Εσένα αγαπητέ ασθενή ,ω μοι γένοιτο, σε βλέπουν σαν αριθμό ίσως και σαν άτομο που επιβαρύνεις οικονομικά το κράτος.
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙΣ κατάλαβέ το.
    Τώρα για την κατάντια του νοσοκομείου. Ευθύνονται οι κατά καιρούς διοικητές[ έρμαια του κόμματος που τους έβαλε], άπειροι και ενίοτε ανίκανοι για τη θέση. Κατά πόδι για την Πέλλα. Οι βολευτάδες. Όλοι από Γιαννιτσά. Καληνύχτα Αριδαία, Έδεσσα, Σκύδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας σταματησουμε όλοι οι πολίτες της Αλμωπίας να είμαστε πράβατα και ας αντιδράσουμε...ο καθένας με το τρόπο του...Αμεσα προσλήψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ...και πρέπει να ακυρωθεί και η παρέλαση δε θα βρίσκουμε κρεβάτι στα νοσοκομεία για τη θεραπεία μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News