Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Σκοτεινή πόλη η Αριδαία - Πλήρης αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής


Στο σκοτάδι είναι βυθισμένες πολλές γειτονιές της Αριδαίας, καθώς ο ηλεκτροφωτισμός του Δήμου δεν λειτουργεί. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις δεν λειτουργεί ούτε ο ηλεκτροφωτισμός της ΔΕΗ.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα στην οδό Λοχαγού Πασσιά, μία από τις κεντρικότερες της Αριδαίας, όπου από τις 7 Οκτωβρίου τα φώτα παραμένουν σβηστά. Επαγγελματίες και απλός κόσμος, αναρωτιούνται μέχρι που μπορεί να φτάσει η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένας άνθρωπος, που να ασχοληθεί με ένα τόσο απλό ζήτημα. Αν αυτή η κατάσταση επικρατεί στην έδρα του Δήμου, δεν θέλουμε να φανταστούμε πόσο μεγαλύτερα είναι τα προβλήματα στις τοπικές κοινότητες.

Η αγανάκτηση του κόσμου και ιδιαίτερα των επαγγελματιών της πόλης, είναι απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς δεν έχουμε να κάνουμε με ένα πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά. Εδώ και τόσο καιρό, μεγάλα τμήματα είναι απόλυτα σκοτεινά και παραπέμπουν σε εγκατάλειψη. Γι' αυτό το λόγο, όλοι ελπίζουν ότι θα γίνει επιτέλους κάτι και θα λυθεί οριστικά αυτό το ζήτημα.

15 σχόλια:

  1. Αυτό συνέβαινε και με τη προηγούμενη δημοτική αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοτε ας μην το φτιαξει ουτε η τωρινη αρχη.
      ωραια λογικοι.
      οι ανικανοι για να κρυψουν το ποσο ανικανοι ειναι επικαλουνται τους προηγουμενους.
      καλη φαση.

      Διαγραφή
    2. Και στην προηγούμενη δημοτική αρχή ο Μπάτσης, ο Κετικίδης και ο Βέσκος ήταν αντιδήμαρχοι. Μάλλον δεν είναι ικανοί να διοικήσουν όπως φαίνεται.

      Διαγραφή
  2. τρια χρονια κυβερνατε. ακομα με τους προηγουμενους ασχοληστε; τοσο πολυ τους φοβαστε; καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην είσοδο της Αριδαίας από την πλευρά του Εξαπλατάνου τα σπασμένα πεζοδρόμια χρόνων έχουν σηκωθεί ένα χάος απέναντι το ΚΤΕΛ Αριδαίας ένας απέραντος σκουπιδότοπος μες στην κωμόπολη της Αριδαίας πεζοδρόμια αφημένα βρωμιά παντού το δασάκι μια ζούγκλα μια αναρχία κρίμα μπαίνοντας στο 3ο έτος διοίκησης του Δήμου και τίποτα για τα χωριά δεν το συζητάμε 100 χρόνια πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτή την είσοδο τους άφησε ο Μπίνος εγκεκριμένο έργο και δεν μπορούν να το κατασκευάσουν. Να δούμε πότε. Δεν είναι ικανοί να κάνουν κάτι καλό. Η καρέκλα να είναι καλά.

      Διαγραφή
  4. Έλεος με την προπαγάνδα του κώλου. Δηλαδή οι προηγούμενοι ήταν τόσο ικανοί ; Αν ήταν ικανοί θα ξαναεβγαιναν. Και προς θεού δεν λέω ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι. Αλλά καταντατε γραφικοί στο site αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΕΔΩ ΒΓΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

      Διαγραφή
  5. Η φώτο με τον κατεστραμενο φανοστατη είναι απέναντι από το ξηροκαρπαδικο του Δεκου,στην είσοδο του παλιού πεζόδρομου. Ξέρετε ποιοι τον κατάντησαν έτσι; Τα μεθυσμένα από τα μπαράκια όταν βγαίνουν ντιρλα και εκτονωνονται κσταστρεφοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι η γειτονια ειναι χαλια ετσι ηταν ο φανος επι Πασοη ετσι επι Μπινου ετσι επι Μπατση, τωρα που το διαβαζουν οι πρωην και ο νυν ξυνουν τ αρ..... τους.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΤΙΡΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΜΑ, ΑΡΙΔΑΙΑ ΚΟΛΟΧΩΡΙ ΛΟΓΩ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.

      Διαγραφή
  6. οι δρομοι κυριε Μπατση ποτε θα φτιαχτουν; γιατι ειναι τοσο χαλια δεν εχει ασφαλτοστρωσεις; σε παρακαλω εξηγησε στο λαο σου γιατι παραμενουν σε τοσο απαραδεκτη κατασταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και απεναντι απ τα σκουπιδια στην μικρη πλατεια με τα παγκακια τα καλωδια εναι απ εγω και κρεμοντε εδω και 5 χρονια αν πειραξει ενα παιδι και παθει κατι τοτε κουφαλες ευχομαι καποιος παλληκαρος να σας πλακωσει στο ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιμούνται οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι. Να κάνει την ανατροπή ο δήμαρχος και να βάλει και από τις άλλες παρατάξεις αν πραγματικά ενδιαφερεται.να αφήσει τα κομματικά εκτός.να ξεβολεψει τους βολεμένους που έχουν αράξει στους μισθούς τους και αν θέλει βοήθεια να πάρει ικανούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχουμε αντιδήμαρχους που δεν καίγονται για το Δήμο.
    Έχουμε Δημοτική αρχή που βολεύεται.
    Έχουμε Δημοτική αρχή που δεν μπορεί να λύσει μεγάλα ζητήματα.
    Θα ασχοληθεί ή με μικρά ή με θέματα που δεν την αφορούν (π.χ. θέματα εξωτερικής πολιτικής αν και απόφοιτοι λυκείου)tragik.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News