Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Στ. Βαφειάδης για Νοσοκομείο Έδεσσας: «Κανένα κομματικό συμφέρον δεν είναι πάνω από τη δημόσια υγεία»


Του Σταύρου Η. Βαφειάδη

Η απόφαση μετακίνησης ιατρών της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Έδεσσας, αποτελεί μια τραγική εξέλιξη όχι μόνο για την Έδεσσα αλλά για ολόκληρο το Νομό μας.

Η Αλμωπία θίγεται άμεσα.

Μήπως θα πρέπει επιτέλους να υπάρξει κάποια πρωτοβουλία που να ενισχύσει το αίτημα για ανατροπή της συγκεκριμένης απαράδεκτης απόφασης ή δεν αφορά τους τοπικούς μας άρχοντες; Μήπως θα έπρεπε να συγκληθεί εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, για να διατρανώσει τη θέση του ενάντια σε αυτή την εξέλιξη;

Εν μέσω πανδημίας είναι ντροπή να μιλάμε για υποβάθμιση μιας δομής υγείας που εξυπηρετεί τόσο κόσμο. Και θα είναι επίσης απαράδεκτο, αν στο βωμό του οποιοδήποτε κομματικού ή πολιτικού συμφέροντος, επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση του Νοσοκομείου και γενικότερα της περιοχής μας. Ας το αναλογιστούν αυτό όσοι κρατούν στα χέρια τους τις τύχες της περιοχής μας και ας πράξουν, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, τα δέοντα.

12 σχόλια:

  1. Σωστά όσα γράφετε αλλά μήπως να σκεφτούμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση είναι στο πρόγραμμα του κυβερνοντος κόμματος;
    Όσο ψηφίζουμε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αυτά θα γίνονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον σύριζα γιατί; αξονικος μονάδα νεφρού ποιος τα έκανε; δηλώστε ότι δεν ψηφίζετε τους βουλευτές. Τοπική ΝΔ δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εκαβ Αριδαία συμπληρώνω εγω

      Διαγραφή
    2. ναι Γιαννη οτι πεις εφερες το φως το αληθινο, ψευτες.

      Διαγραφή
    3. φερατε και νεφρα εμαθα αληθευει;

      Διαγραφή
  3. Από τότε που διοικούν το Νοσοκομείο μας ανίκανοι αυτά παθαίνουμε>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούστε να καταλάβετε. Το πρόγραμμα της ΝΔ ήταν ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων. Είτε το θέλετε, είτε όχι. Ο Μητσοτάκης έμαθε να πληρώνει γιατί είχε, έχει λεφτά. Εσείς αν δεν έχετε να σωθείτε στα πα......ρια του. Στην άλλη ζωή θα τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΑΛ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ Π....

      Διαγραφή
  5. O Δήμαρχος ασχολείται τώρα με την παρέλαση , εξέδρα, πανηγύρια και ως πατριώτης που είναι προέχει φενεται από την δημόσια υγεία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα σοβαρά μιλάτε είστε όλοι για γέλια, πήγατε καί στο νοσοκομείο τής Έδεσσας χαχα το κεντρί υγείας Αριδαίας τελευταία φορά πού πήγα τουαλέτα και άνοιξα την βρύση πιτσιλουσε τα ντουβαρια το νερό από δέκα σημεία χαχαχα απλά γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Σταύρο. Ως γιατρός σε συγχαίρω για την ξεκάθαρη και γενναία στάση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Γιάννη ο μεγαλοδύναμος μαζί σου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News