Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Νέος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Πέλλα - Παραιτήθηκε ο Λάκης Τεκτερίδης


Πράξεις για την Μακεδονία: Ορκωμοσία νέου Περιφερειακού Συμβούλου

Ορκίσθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, από τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ. Ιωάννης Ανεστάκης, ως περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας. Στην ορκωμοσία παρέστησαν μέλη της οικογένειάς του, ο επικεφαλής της Παράταξης Χρήστος Παπαστεργίου και ο συντονιστής Χρόνης Μακρίδης.

Μετά την τελετή ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε:

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Τζιτζικώστα για την θερμή υποδοχή του νέου συμβούλου και την περιεκτική ενημερωτική συζήτηση που είχαμε. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, τον έως τώρα σύμβουλο Πέλλας κ. Λάκη Τεκτερίδη για την ουσιαστική και γόνιμη συμμετοχή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο και την Παράταξη. Ο κ. Τεκτερίδης, άνθρωπος ταυτισμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Την διεκδίκηση του Δήμου Πέλλας. Του εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Θα είμαστε μαζί του.

Ο διάδοχός του, ο Γιάννης Ανεστάκης, θα εκπροσωπήσει το ίδιο επάξια, με γνώση και ενθουσιασμό, την Π.Ε. Πέλλας. Οι συμπατριώτες του να είναι απολύτως βέβαιοι. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει και η πλούσια και πολυσχιδής του δράση επί σειρά ετών - επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News