Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Πέντε οι πυρκαγιές σε εξέλιξη στη Μακεδονία


Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η Μακεδονία καθώς σε εξέλιξη είναι πέντε πυρκαγιές.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Τορώνη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής, ξέσπασε λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το Γραφείο Ενημέρωσης του Πυροσβεστικού Σώματος, για την κατάσβεσή της επιχειρούν 46 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 18 πυροσβεστικά οχήματα.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά, που ξέσπασε στις 12.35 το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στη Δημοτική Ενότητα Γαλλικού στο Κιλκίς. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα κι ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο.

Τρία ήταν γύρω στις 15.30 τα πύρινα μέτωπα στη δυτική Μακεδονία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική: η πυρκαγιά στα όρια του Διλόφου και Πενταλόφου Κοζάνης και Σαμαρίνας Γρεβενών, που κατακαίει δασική έκταση και δύο φωτιές σε Δεσκάτη και στην περιοχή του Πολυμύλου, στη δημοτική ενότητα Ελλησπόντου. Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην Οινόη Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News