Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Κλέαρχος Μανουσάκης: Μετά τον καύσωνα έρχονται καταιγίδες και χαλάζι


Μετά τις αποπνικτικές συνθήκες καύσωνα που επικρατούν σε όλη τη χώρα, οι προβλέψεις των ειδικών κάνουν λόγο για καταιγίδες τις επόμενες ημέρες. Και ενώ όλοι αναμένουμε με ανυπομονησία τις ανάσες δροσιάς, εκτιμάται ότι από την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο κύμα καύσωνα.

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μανουσάκης, την Παρασκευή βλέπει πτώση της θερμοκρασίας, καταιγίδες και χαλάζι. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος του OPEN οι καταιγίδες – ίσως και το χαλάζι – αναμένονται το μεσημέρι προς απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχές της Ελλάδας από τη Θεσσαλία και πάνω.

Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όπως επισημαίνει καθώς το κύμα κακοκαιρίας περνάει από τα Βαλκάνια και δεν αποκλείεται τα φαινόμενα να συνοδεύονται από καταιγίδες.

Υπογραμμίζει ακόμη ότι «είναι ανησυχητικό γιατί όταν έχουμε θερμά κύματα ακολουθεί ένα ψυχρό», διευκρινίζοντας ότι περνάνε γρήγορα αυτές οι διαταραχές.

Για την επόμενη εβδομάδα τονίζει ότι έρχεται νέο κύμα καύσωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News