Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Τουρισμός για όλους: Δείτε αν είστε δικαιούχοι για φτηνές διακοπές - Βγήκαν τα αποτελέσματα


Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», για το οποίο είχαν κάνει αίτηση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπαίνουν εδώ, επιλέγουν δεξιά κάτω το «Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων» και με τον κωδικό της αίτησής τους βλέπουν εάν έχουν επιλεγεί.

Αυτά είναι τα προσωρινά αποτελέσματα, και μετά τις ενστάσεις θα βγουν και τα οριστικά με τυχόν αλλαγές.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα προσφέρει 100% επιδότησε σε καταλύματα για 2 με 3 διανυκτερεύσεις, και 80% για 4 διανυκτερεύσεις.

1 σχόλιο:

  1. εγω που ψηφισα τον Σηφη επιτρεπετε να παω δωρεαν η με κοβουν λογω βλακειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News