Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΣΟΚ στη Μονή Πετράκη: Ιερέας έριξε βιτριόλι σε 7 Μητροπολίτες - Σοβαρά τραυματισμένοι οι 2


Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης ο ιερέας ο οποίος κατά τη διάρκεια του Συνοδικού Δικαστηρίου στην Ιερά Μονή Πετράκη έριξε καυστικό υγρό, κατά πάσα πιθανότητα βιτριόλι, σε επτά μητροπολίτες και σε έναν αστυνομικό, ο οποίος ήταν έξω από την αίθουσα και έτρεξε να βοηθήσει.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι επτά μητροπολίτες διακομίσθηκαν στο "Λαϊκό" νοσοκομείο, με εγκαύματα, όπου και νοσηλεύονται και ο αστυνομικός στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θύματα της επίθεσης είναι οι μητροπολίτες Κασσανδρείας Νικόδημος, Άρτας Καλλίνικος, Δρυινουπόλεως Ανδρέας, Ζακύνθου Διονύσιος Δ', Κηφισιάς Κύριλλος, Γουμενίσσης Δημήτριος και Γλυφάδας, Αντώνιος.

Από αυτούς, σε σοβαρότερη κατάσταση φαίνεται πως είναι οι αρχιερείς Κηφισιάς και Άρτας οι οποίοι και ενδέχεται να μεταφερθούν στο ΚΑΤ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News