Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Σοκ στα Γλυκά Νερά: Γυναίκα νεκρή δίπλα στο μωρό της - Δεμένος ο σύζυγός της


Ένα θρίλερ πλήρη εξέλιξη στα Γλυκά Νερά. Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ληστεία.

Μια ληστεία που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (11.05.2021) σε μια ήσυχη γειτονιά στα Γλυκά Νερά. Θύμα μια νεαρή γυναίκα 20 ετών από την Αγγλία, που βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της. Τη στραγγάλισαν μπροστά στα μάτια του συζύγου της και ενώ στο σπίτι ήταν και μόλις λίγων μηνών παιδί τους.

Ο άνδρας βρέθηκε δεμένος σε μια καρέκλα και φαίνεται πως ήταν ο πρώτος στον οποίο επιτέθηκαν οι δράστες, ακινητοποιώντας τον για να μην μπορέσει να αντιδράσει.

Ήταν εκείνος που, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κατάφερε να να ειδοποιήσει το 100. Σε κατάσταση σοκ είπε στους αστυνομικούς πως η οικογένεια του είχε πέσει θύμα ληστείας.

Η γυναίκα του ήταν νεκρή, εκείνος δεμένος στην καρέκλα και το μωρό τους στην κούνια του, να κλαίει.

Ήταν τέτοια η αγριότητα των δραστών που σκότωσαν ακόμη και τον σκύλο της οικογένειας για να μην τους “προδώσει”. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τον κρέμασαν σε ένα δέντρο της αυλής του σπιτιού.

Οι δράστες, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μπήκαν στο σπίτι του νεαρού ζευγαριού από το παράθυρο.

Στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά πηγαίνει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ερευνήσει το χώρο για στοιχεία που θα αποκαλύψουν περισσότερα για τα όσα τα ξημερώματα.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News