Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αριδαία: Χτυπάνε τα κουδούνια προσποιούμενοι υπαλλήλους του ΟΤΕ


Μία σοβαρή καταγγελία για την πόλη της Αριδαίας είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του facebook.

Δείτε τι αναφέρει:

«Κυκλοφορεί ένας μελαμψός μετρίου αναστήματος νεαρός (έως 25 ετών) με σπαστά ελληνικά που χτυπάει στο θυροτηλέφωνο και λέει ότι είναι από τον ΟΤΕ για αναβάθμιση της γραμμής και θέλει να εισέλθει εντός της οικείας. Έχει σακίδιο μαύρο και φοράει μαύρα ρούχα... Υποθέτω εθνικότητας Πακιστάν δεν είμαι σίγουρη... Ο αθώος σύζυγός μου θα τον έβαζε στο σπίτι μόλις πριν λίγο... Ευτυχώς τσακωθήκαμε στην πόρτα γιατί εν μέσω κορωνοιού δεν αφήνω να μπει κανείς. Ενημερώσαμε την αστυνομία.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ...

Η κυρία στον 2ο όροφο που μιλήσαμε μας είπε ότι ήταν 2 άτομα... Ο ένας ανεβαίνει και ο άλλος μένει στην πόρτα της πολυκατοικίας... Μπήκε στο σπίτι της και την ρώτησε μόνο αν είναι ευχαριστημένη με τον ΟΤΕ. Στο σπίτι της βρισκόταν όλη η οικογένεια (9 άτομα) και αποχώρησε.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα κεντρικά του ΟΤΕ μας ενημέρωσαν πως δεν εφαρμόζουν αυτή την τακτική αλλά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και μόνο».

2 σχόλια:

  1. και ακομη δεν τον μπαγλαρωσανε τον τσιγγανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα το μεσημέρι μας χτύπησε και εμας το κουδούνι λεγοντας οτι ειναι απο τη wind και φυσικά εγινε άμεσα αντιληπτό οτι δεν εστεκε η ιστορια που πλασαραν, εχει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά τον τσεκαρα απο το μπαλκόνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News