Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

AstraZeneca: Συστάσεις για τις γυναίκες 30-49 να κάνουν άλλο εμβόλιο - Δεν αλλάζουν τα ηλικιακά κριτήρια


Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών με κεντρικό θέμα τα θρομβωτικά επεισόδια μετά από τη χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr η επιτροπή αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγή των ηλικιακών κριτηρίων αλλά να συστήσει στις γυναίκες της ηλικιακής ομάδας 30-49 ετών να επιλέξουν ένα άλλο εμβόλιο.

Στις 18:00 αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, καθηγήτρια κα Μαρία Θεοδωρίδου, καθώς αναμένονται και διευκρινίσεις για το τι πρόνοια θα υπάρξει με όσες γυναίκες αυτών των ηλικιών έχουν ήδη κλείσει εμβόλιο με αυτό της AstraZeneca.

AstraZeneca: Ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας μετά τον εμβολιασμό που σήμανε συναγερμό

Η 63χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θρόμβωση από τον Απρίλιο, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (25/5).

Σύμφωνα με το stonisi.gr η γυναίκα νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από την 1η Απριλίου, έπειτα από θρομβοεμβολικό επεισόδιο. Η 63χρονη, λίγες ημέρες πριν νοσηλευτεί είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca για τον κορονοϊό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News