Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

19 νέα κρούσματα σήμερα στην Πέλλα


Μαζί με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το πόσα νέα κρούσματα «έδωσε» ο κορονοϊός το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, δίνεται και η ενημέρωση για το… πού.

Τον αριθμό, δηλαδή, των νέων μολύνσεων ανά Περιφερειακή Ενότητα σε όλη τη χώρα, με την Αττική να μην… αφήνει την πρωτιά για ακόμη μια μέρα, καταγράφοντας 924 νέα κρούσματα επί του συνόλου των 2.093 που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Η Θεσσαλονίκη έπεται με 247, ενώ με 69 νέες μολύνσεις ακολουθεί η Λάρισα και με 60 η Αχαΐα, ενώ η Κάλυμνος του ολικού lockdown «μέτρησε» 49 νέα κρούσματα.



 

5 σχόλια:

  1. Πέρσι 4 Μαΐου άνοιξαν τα πάντα αλλά τα κρούσματα ήταν 0 κρούσματα και μας κλεισατε τον Οκτώβριο για έξι μήνες συνεχόμενους. φέτος 2 Μαΐου ανοιγετε τα πάντα με 2500 χιλιάδες κρουσματα καθημερινά και με περιοχες που είναι ακόμα σε βαθύ κόκκινο....φοβάμαι πολύ οτι θα γίνουμε Ινδία και η κατάσταση θα ξεφύγει παρα πολύ χωρίς να μπορείτε να την μαζέψετε γιατί δεν θα μπορείτε το καλοκαίρι να βάλετε την χώρα σε λοκ νταουν λόγο τουρισμού αλλα μόλις τελειώσει η τουριστική περίοδος μια χαρά θα μας μαντρώσετε παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νάτος ενα ακόμη ειδικός νάτος ο πολύξερος, Ελλάς το μεγαλείο σου ολοι ξέρουν τα πάντα ολοι εχουν αποψη για τα πάντα.

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Δεν μπορει μαγαζατορες και καθε επαγγελματιας να μη κανει εμβολιο νομος αυστηρος ολοι εμβολιασμενοι, δεν μπορει ο αλλος να πουλαει καφεδες ρουχα παπουτσια και να ειναι ανεμβολιαστος δεν μπορει ο αλλος παζαρτζης και να ειναι αρνητης, παρτε τους της αδειες, τα μαγαζια κλεινουν το παζαρι ανοιχτο παντα, και καποιοι λαικατζηδες εμβολιο οχι, λουκετο να κατσουν σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΝΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News