Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

Πρόεδρος ΕΛΓΑ από Πέλλα: «Καταβολή αποζημιώσεων με ακρίβεια και δικαιοσύνη και το ταχύτερο δυνατό»


Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή:

Ανδρέας Λυκουρέντζος, Πρόεδρος ΕΛΓΑ: "Στόχος μας, η καταβολή αποζημιώσεων με ακρίβεια και δικαιοσύνη και το ταχύτερο δυνατό. To μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς αποζημιώνεται από τον ισχύοντα κανονισμό του ΕΛΓΑ και εσείς έχετε δικαίωμα να λάβετε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Το που θα τα βρούμε είναι δική μας υπόθεση. Γίνεται προσπάθεια από όλα τα συναρμόδια υπουργεία να βρεθούν λύσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Λυκουρέντζος μιλώντας στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.

Ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικών Χρ. Τριαντόπουλος, τόνισε: "ήδη ξεκίνησαν να εργάζονται, ώστε να υπάρξει μέριμνα για επιχειρήσεις, βιομηχανία και εργαζόμενους, μόνιμους και εποχικούς, που επηρεάζονται από τις ζημιές στην παραγωγή"και έκλεισε λέγοντας, "κανένας δεν θα μείνει αβοήθητος σε αυτή τη μεγάλη καταστροφή για τον τόπο".

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ φίλο Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος επισκέφθηκε την Πέλλα για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, δείχνοντας έμπρακτα το μεγάλο του ενδιαφέρον, για την έγκαιρη και δίκαιη αποζημίωση των αγροτών της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News