Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

«Ποδαρικό» με ένα νέο κρούσμα για την Πέλλα - Μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας


Με μόλις ένα νέο κρούσμα στην Π.Ε. Πέλλας έκανε ποδαρικό η ενημέρωση του ΕΟΔΥ. Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα η εικόνα παρουσιάζει τεράστια βελτίωση και δεν θυμίζει σε τίποτα τους τριψήφιους αριθμούς που καταγράφονταν για μεγάλο διάστημα στο Νομό μας.

Αυτή η θετική εξέλιξη θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό μας από εδώ και στο εξής και να συνεχίσουμε να προσέχουμε, έχοντας όλο το δικαίωμα να αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα βγούμε νικητές. Γιατί αυτή η επιτυχία ανήκει σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι επέδειξαν υπευθυνότητα και κατάφεραν να αντιστρέψουν την άσχημη εικόνα που είχε δημιουργηθεί και στέρησε τη ζωή τόσο άδικα σε πολλούς συμπολίτες μας.

Επειδή δεν θέλουμε να θρηνήσουμε άλλα θύματα... Επειδή θέλουμε να συνεχίσουμε να αισιοδοξούμε... Επειδή έχουμε την ανάγκη να βγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτή την τεράστια δοκιμασία... Όλα αυτά αποτελούν την κινητήριο δύναμή μας για να συνεχίσουμε να μένουμε ασφαλείς, αλλά και να αισιοδοξούμε...

Εμείς εδώ στο Aridaia News θέλουμε να σας ευχηθούμε από καρδιάς χρόνια πολλά! Η νέα χρονιά να χαρίσει σε όλο τον κόσμο όσα μας στέρησε το προηγούμενο έτος! Να μας χαρίσει υγεία, δύναμη, ελπίδα, απαραίτητα εφόδια για να πετύχουμε κάθε στόχο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News