Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Προσλαβάνει ειδικό συνεργάτη για την επικοινωνιακή του πολιτική ο Χρ. Μπάτσης


Στην πρόσληψη ενός ακόμη ειδικού συνεργάτη, προχωρά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης. Το αντικείμενο του συγκεκριμένου συνεργάτη θα σχετίζεται με την επικοινωνιακή πολιτική του Δημάρχου.

Τη στιγμή που η περιοχή μας δοκιμάζεται από μία πρωτοφανή κρίση. Τη στιγμή που οι δομές υγείας της περιοχής μας, όπως το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες.

Ο κ. Μπάτσης θεωρεί ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ενισχύσει τον "στρατό" των ειδικών του συνεργατών και μάλιστα σε έναν τομέα ο οποίος θα μπορούσε να καλυφθεί από αυτούς που έχουν ήδη προσληφθεί.

Δείτε την προκήρυξη:


18 σχόλια:

  1. Τραγικός, αστείος, χωρίς λόγια.
    Η βλακεία δεν έχει όρια είναι αυτό που λένε
    Εδώ ο κόσμος καίγεται κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθεί να βολεψει οσους πιο πολλους δικους του μπορει. Αφου απετυχε να "ξηλωσει" τον διευθυντη του ωδειου για καποιον συγγενη του οπως ακούγεται εντονα εδω και καιρο (γιαυτο και δεν γινοντουσαν μαθηματα), τωρα θελει να βαλει εναν ακομη αργοσχολο να τσεπωνει το χιλιαρικο. Δεν εχει πιο κατω Χρηστο εχεις πιασει πατο. Αλλα ας κανουμε υπομονη γιατι εσυ εισαι Δημαρχος αρεσει δεν αρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσους κ να ταΐσεις δεύτερη 4ετια δεν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα τυπικά προσόντα ξέχασε να προσθέσει ότι το επίθετο του πρέπει να αρχίζει από Α....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως δεν ξέρει να το γράψει....
      Θέλει και επικοινωνιολόγο τρομάρα του......

      Διαγραφή
  5. Μήπως μπορεί κάποιος αν ξέρει να ανεβάσει τα ονόματα των υπολοίπων συνεργατών του. Εκτός του γενικού δντου. Τουλάχιστον να γελάσουμε όλοι μαζί. Καλό θα είναι Κ μπατσης να προσλάβει και έναν δάσκαλο να σας μαθαίνει ορθογραφία. Όπως είπε ένας καθηγητής σου σε περνούσαμε με δέκα για να μην χάνεις την χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απο,τουσ,προμαχουσ,ηνε.ο.δημαρχοσ,ουααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4.40 τόσο πολύ πονάει όταν οι Προμαχοι μαμαει που φωνάζεις ουαουααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εχει και αλλους υποψηφιους του να βολεψει ο Ιτσε. Σα δεν ντρεπεστε λεω εγω. Λιγοι και κατωτεροι των περιστασεων. Βολεψακιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς εσάς που κράζετε,

    Ας παραθέσει ένας από εσάς ένα παράδειγμα (δήμο, περιφέρεια, βουλευτές κοκ) που δεν έχει άτομο-α για τη διαχείριση της επικοινωνιακής πολιτικής. Το μόνο λάθος που μπορεί να πιστωθεί στον δήμαρχο είναι ότι άργησε να το κάνει, όχι ότι το κάνει. Μην βλέπετε κάθε πρόσληψη ως «βόλεμα». Ο τόπος μας έχει αμέτρητα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα μέρη της χώρας, τα οποία μέχρι σήμερα, δυστυχώς, δεν έχουν αξιοποιηθεί και επικοινωνηθεί όπως θα έπρεπε. Κάντε προτάσεις και όχι καβγάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι άδικο να θεωρείτε "βόλεμα" η πρόσληψη συνεργατών ή γενικά υπαλλήλων στο Δήμο. Στην τελική, για το καλό του Δήμου γίνονται όλα. Και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις και τα απαραίτητα κονδήλια για τέτοιες θέσεις, γιατι να μην συμπηρωθούν; Όποιος θέλει, μπορεί να κάνει αίτηση. Και στην τελική, ενας Δήμαρχος χρειάζεται συμβούλους.

      Θέλετε να μας πείτε τι "εκαναν" οι Σύμβουλοι του προηγουμενου Δημάρχου; Έτσι για να δω κατι.

      Διαγραφή
    2. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΝΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΣ 10:23 ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΥΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΛΔ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ. ΒΛΕΠΕ ΚΑΡΦΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ.

      Διαγραφή
  10. έχει λεφτά ο Δήμος.Παραγωγική μονάδα θα είναι αυτός που θα έρθει.Περιμένετε σε λίγες μέρες μια μεγάλη προσωπικότητα που θα κάνει πάταγο.Ένα άτομο που θα καταπλήξει τους πάντες!!Λίγο υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό ειναι αυτό. Ας μπει και κάποιος με προσωπικότητα και όρεξη για δουλεια.

      Διαγραφή
  11. Καιρός να βάλει και έναν Πασοκο στο επιτελείο του,ίσως αλλάξει την ατζέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΙΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ;
    ΠΕΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο προμαχιώτης που συμβουλεύει το μπάτση απλά δεν μπορεί και μαζί του παίρνει και τον μπάτση..το ένα λάθος μετά το άλλο! η κοινότητα αλμωπίας προσπαθεί απλά να διαχειριστεί τις απαιτήσεις του δήμου αλμωπίας με προσωπικό ικανοτήτων κοινότητας. Δυστυχώς χαμένα χρόνια, χαμένες ευκαιρίες, κανένα όραμα, καμία δυνατότητα καμία πρόοδος. Αυτό ψήφισαν οι ψεκασμένοι της αλμωπίας. Μαζί με την οικονομική χρεοκοπία της χώρας, ήρθε και η κοινωνική και αυτό αντανακλά στη σημερινή κοινοτική διαχείριση του δήμου αλμωπίας...Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News