Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Αριδαία: Πραγματοποιήθηκαν 210 τεστ Covid-19 - Δείτε πόσα ήταν θετικά


Στη διενέργεια 2.361 δωρεάν rapid test μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) προχώρησαν και τη Δευτέρα 14/12/2020, κλιμάκια του ΕΟΔΥ και Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) σε όλη τη χώρα. Ο απολογισμός ήταν ότι ανευρέθησαν 33 θετικά κρούσματα covid-19 (ποσοστό (1,40%).

Δείτε τα στοιχεία που αφορούν την Π.Ε. Πέλλας:

Δημαρχείο Γαλατάδων

Πραγματοποιήθηκαν 74 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Χώρος ΚΤΕΛ Αριδαίας

Πραγματοποιήθηκαν 210 rapid test και προέκυψαν 5 θετικά (2,38%). Αφορούν σε 4 άνδρες και μια γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

6 σχόλια:

  1. Καλά τα πήγαμε 7 στην Πέλλα τα 5 στην Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσοι μένετε σε πολυκατοικίες παίρνετε μέτρα; Πραγματικά πολύ επικίνδυνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απολύμανση σε ασανσέρ, πόμολα διακόπτες. Η σωτηρία είναι στα καθαρά χερια

      Διαγραφή
  3. Ο νομος πελλας εχει 137.181 πλυθησμό, με 2361 τεστ δεν βγαίνει αποτέλεσμα, και να περνούμε δηγματα μόνο από υγιη ατομα που κάνουν βολτες με τα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι το γνωρίζουμε υπάρχουν παρά πολλά στην Αλμωπία πρέπει να τους παροτρύνουμε να
    Κάνουν τεστ είναι στα σπίτια τους με πυρετό και όταν συμβεί το μοιραίο λένε οι συγγενείς από την καρδιά του γι αυτό φτάσαμε να θρηνούμε παρά πολλούς όχι άλλους θανατους από αφέλεια και ανευθυνότητα στην Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News