Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Από γκάφα σε γκάφα: Συνεδρίαζε χωρίς απαρτία το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ - ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ - ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ

Όπως σας ενημερώσαμε την περασμένη Πέμπτη, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 27 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας έκρινε άκυρες το Υπουργείο Εσωτερικών, με αποτέλεσμα να πρέπει να ληφθούν εκ νέου αποφάσεις. Αυτό προέκυψε από την πρόσκληση της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια περαιτέρω διευκρίνιση από τη Δημοτική Αρχή, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για το τι έχει συμβεί. Αυτές αναφέρουν, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε χωρίς να έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία, με αποτέλεσμα οι αποφάσεις του να μην είναι έγκυρες.

Πρόκειται για μια εξέλιξη, που καταδεικνύει με τον χειρότερο τρόπο ότι η Δημοτική Αρχή λειτουργεί με πρωτοφανή προχειρότητα και ερασιτεχνισμό, στοιχεία που οδηγούν σε καθυστερήσεις σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στο Δήμο Αλμωπίας και τη λειτουργία του. Με λίγα λόγια, δεν είναι σε θέση πλέον ούτε τα αυτονόητα να διασφαλίσουν και δεν γνωρίζουν ούτε πόσα άτομα χρειάζονται για το σχηματισμό απαρτίας, για τέτοια ασχετοσύνη μιλάμε.

2 σχόλια:

  1. δεν πειράζει αυτοί αξίζουν στους κατοίκους της περιοχής...εδώ κατάντησε μειονέκτημα στην περιοχή να είναι κανείς μορφωμένος..όσο πιο άσχετος και αμόρφωτος τόσο καλύτερο στο μέσο πολίτη της αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός είναι ο εισηγητής της εκδόσεως κι υποβολής τέτοιων, μειοψηφικών, αποφάσεων; Όλοι γνωρίζουμε ότι η Δημοκρατία εδράζεται στην πολυφωνία και πλειοψηφία... ο κκ Δήμαρχος, και οι παρ' αυτώ το γνωρίζουν, ή εφαρμόζουν ολοκληρωτικής αντιλήψεως δημοτική πολιτική εξουσία; Αδιανόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News