Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ανέλαβε την ευθύνη για την ακύρωση 27 αποφάσεων ο Δ. Βέσκος


Δόθηκε τελικά απάντηση για την ακύρωση 27 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας από το Υπουργείο Εσωτερικών. Όπως έκανε γνωστό ο Προεδρεύων Γιάννης Κετικίδης, "ο κ. Βέσκος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη λόγω παρερμηνείας διατάξεων που αφορούν στις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου".

"Θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση των υπηρεσιών του Δήμου για τις αλλαγές στις διατάξεις των νόμων, ώστε να μη χάνει το Δημοτικό Συμβούλιο την αξιοπιστία του", δήλωσε ο Σάκης Χατζηδημητρίου.

Ο Δημήτρης Μπίνος δήλωσε τα εξής: "Εύχομαι καλή ανάρρωση στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βέσκο. Θα διαφωνήσω με τον κ. Χατζηδημητρίου ως προς την ευθύνη των υπηρεσιών. Την πολιτική ευθύνη την έχει ο Πρόεδρος. Έχει κάνει λάθος και είναι προς τιμήν του που το αναγνωρίζει. Ήταν τόλμη αυτό που έκανε, γιατί πραγματικά με δική του ευθύνη οδηγηθήκαμε στην ακύρωση αυτών των αποφάσεων".

9 σχόλια:

  1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΣΚΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ , ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και να διαβάζουν οι υπάλληλοι, οι αιρετοί αποφασιζομεν και διαταζομεν. Κατά τ αλλά ορκίζομαι να φυλαττω το Συνταγμα και τους Νόμους. Και όταν τολμουν να μιλήσουν πεφτει μπουλινγκ απο ΟΛΟΥΣ κε ΣΑΧΗ....... Και επί των ημερών σου τα ήξερες και εσυ ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχοντας!
    Μια ζωη τον βγαζουν με ενα φορτηγο ψηφους σε οποιο ψηφοδελτιο κι αν παει.
    Μητσο δουλευε τά τα γιδια. Γουσταρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι με τα γιδια τάχεις τριχωτη βελέτζα;

      Διαγραφή
    2. Έχεις την τιμητική σου μπαγάσα.

      Διαγραφή
  4. Τα λάθη κατά την άσκηση εξουσίας γίνονται σε βάρος των πολιτών, γι αυτό κύριοι και επειδή μία συγγνώμη εμένα σαν πολίτη δεν με απαλλάσσει από τις συνέπειες του λάθους Ο ευπρεπισμός απαιτεί συγγνώμη και παραίτηση σε παρόμοιες περιπτώσεις. Εκτός και αν την λέξη ευπρέπεια έχετε διαγράψει τύποις και ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο.το.μπαχοβο.ησε,βεσκο,ουαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Δημήτρη. Όλα τα χρόνια πολιτικός και έκανες λάθη. Απαράδεκτο. Αλλά και η αυλή σου και οι συνεργάτες σου δεν ξέρουν να διαβάζουν; Εκτός κι αν δεν ακούς κανέναν. Μαζί ρεζίλεψες και όλη την δημοτική Αρχή. Νομίζω επειδή σ' αυτό δεν χωράει λάθος και ήμαρτον, καλύτερα είναι να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ. Δεν ξέρω ποια είναι η δουλειά σου για να σου πω να πάρεις σύνταξη.
    Χρήστο, καλό παιδί είσαι, αλλά η διοίκηση είναι άλλο πράγμα. Θέλει να το έχεις, αλλά και να το σπουδάσεις. Κάλεσε το επιτελείο σου και τρίξτου τα δόντια. Κάποιοι εκεί είναι μόνιμοι και δεν δικαιολογούνται για τέτοια. Εκτός και αν θέλουν να σε βλάψουν. Φίλος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιαννάκη άντε σπίτι σου αγόρι μου να παίξεις καμιά μπαλίτσα και άσε τον δήμο για σοβαρά άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News