Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Αναβάλλεται το διάγγελμα Μητσοτάκη


Ο μεγάλος σεισμός στη Σάμο, που έγινε αισθητός και στην Αττική και είχε μεγάλη διάρκεια, φέρνει αλλαγές στα όσα είχαν ανακοινωθεί για το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.

Το διάγγελμα που επρόκειτο να γίνει στις 15:00 αναβάλλεται μετά το μεγάλο σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που έγινε στη Σάμο και ταρακούνησε τη… μισή Ελλάδα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός και στην Τουρκία όπου υπάρχουν ζημιές στη Σμύρνη!

Δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει τελικά το διάγγελμα του πρωθυπουργού για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News