Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Τσίπρας: Στον Μητσοτάκη η ευθύνη για την εγκληματική αδράνεια


Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Ο κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει σχέδιο ενός μηνός ενώ άφησε 8 μήνες χωρίς να χτίσει καμία άμυνα στην πανδημία», αναφέρει σε δήλωσή του ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ τονίζει πως η κατάσταση είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη και "απαιτούνται αποφάσεις ευθύνης, όχι άλλα ψέματα και προπαγάνδα".

Με αφορμή την αναγγελία νέων μέτρων από τον πρωθυπουργό σήμερα, Παρασκευή (30/10), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για εγκληματική αδράνεια στη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού και αναφέρει μια σειρά από ουσιαστικά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.

4 σχόλια:

  1. Ναι αλλά η Μαρέγκα είναι κομψή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το παιδι μιλησε χα...χα...χα.. ξυπνησε το πρωι και τωρα σου λεει κατι πρεπει να πω, το κομα διαλυετε οι πασοκοι την κανουν προς φωφη ο Τσακαλωτος γαμ... την Σκαρλετ ο Λαφαζανης μας καρφωνει χωρις σαλιο ο Κουλης μας τελειωνει....ε ας πω καμια μαλακια να περασει η μερα χα..χ.α...χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News