Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Ο Χρ. Μπάτσης θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της 4ης Νοεμβρίου


Ένα ενδιαφέρον στοιχείο προκύπτει από την πρόσκληση για τον εορτασμό της 4ης Νοεμβρίου στην Αριδαίας. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.

Είναι ίσως η πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου μας, όπου ο Δήμαρχος αναλαμβάνει την εκφώνηση. Όλα τα προηγούμενα χρόνια είθισται τον πανηγυρικό να τον εκφωνεί κάποιος εκπαιδευτικός, όχι μόνο ως μια τυπική διαδικασία, αλλά και ως ένας τρόπος να τιμηθεί το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.


20 σχόλια:

  1. Υπάρχουν πληροφορίες ποιος θα του τον γράψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα σοβαρά; Δηλαδή τόσοι εκπαιδευτικοί που έβγαλαν τα μάτια τους στο διάβασμα δεν αξίζουν αυτήν την τιμή και την αξίζει ο Χρήστος... Ας σοβαρευτούμε λίγο. Τα έχουν ισοπεδώσει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά μη κουράζοντε και τόσο θα τους πέσει η σπλίνα

      Διαγραφή
    2. γιατί δεν βάζεις το όνομά σου φίλε επιχειρηματία; μαζί με μια ανακοίνωση στο μαγαζί σου (απαγορεύεται η είσοδος σε Δ.Υ. και ιερείς που δουλεύουν τρεις ώρες τη βδομάδα)

      Διαγραφή
    3. πρωτον εσυ δεν βαζεις τ ονομα σου που εισαι υπερηφανος με αυτα που προσφερεις γιατι να το βαλω εγω; αλλωστε δεν μπορεις να διαψευσεις οτι δουλευεις 100 μερες το χρονο, εκατο τετραωρα ενω οι αλλοι επαγγελματιες και αγροτες γερνανε μεσα στης δουλιες τους.η αδικια στο μεγαλειο της.

      Διαγραφή
  4. Ας εξηγήσει κάποιος.
    Προς τι όλη αυτή η απαξίωση προς τον κόσμο της εκπαίδευσης;
    Για ποιο λόγο καταπαταται με αυτόν τον τρόπο μια παράδοση πολλών ετών;
    Για να μας πει ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική;
    Το εμπεδώσαμε στα συλλαλητήρια.
    Δυστυχώς ο δήμαρχος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί μια τέτοια μέρα για άλλους λόγους.
    Δεν πείθει κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μήπως θα είναι πρόσκληση στα όπλα να μπούμε Τουρκία? αν σκέφτεται ακόμα σαν οπλίτης ο δήμαρχος κάποιος να του εξηγήσει ότι μέχρι το Λύκειο δεν τους μαθαίνουν αλήθειες τους ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΗΚΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τιμηθεί η εκπαιδευτική κοινότητα; επειδή δεν κάνει απεργία ή επειδή αναγκάζεται να "δουλέψει" και εκείνη τη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να καταργήσουμε αν είναι τα σχολεία, να απολαύσουμε τους δασκάλους και να βάλουμε ανθρώπους σαν τον Μπάτση να διδάσκουν.

      Διαγραφή
  8. καντε τωρα συγκριση μ ενα ατομο που δουλευει στην υγεια μ εναν δασκαλο, απορω γιατι αυτη η χωρα τοσες ανισοτητες τοσες αδικιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έχω την εντύπωση οτι το παρατραβατε.η ουσία ειναι τι θα πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ δεν θα εστιάσω στους εκπροσώπους. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι με πτυχία και διδακτορικά. Πρέπει ο ίδιος του να τον εκφωνήσει; Τόση έπαρση και αλαζονεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να δεις αλαζονεία και έπαρση στα πληρωμένα πτυχία και διδακτορικά..

      Διαγραφή
  11. Μήπως ήθελε να γίνει καραβανάς και του έμεινε απωθυμένο; Μια σκέψη κάνω.....Λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμ είχε χιούμορ ο Χρήστος θα έβαζε τον πρώην δήμαρχο να κάνει την εκφώνηση χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ξέρουμε οτι πονάει που βλέπεις τον πρώην δήμαρχο και κολλητό σου στα τάρταρα της αφάνειας εξαιτίας ενος ξυλοκόπου όπως λες,αλλά ο κακός σου μια θεολογική σχολή έβγαλε αν δεν κάνω λάθος.
    Δεν ειναι δα και ο Στίβεν Χώκινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα πλάκα κάνεις 11 54.. καταρχάς ο ένας εχει μεταπτυχιακό αν θυμάμαι καλά και ο άλλος εχει τελειώσει γυμνάσιο ; Είναι ντροπή και η σκέψη σύγκρισης μορφωτικού επιπέδου άσχετα αν τον λένε Μπίνο η Χατζηδημητρίου κλπ . Σοβαρευτείτε λοιπόν και μην προωθείτε την αμορφωσιά σαν προτέρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News