Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Αλμωπία 2020: Η αυτοδιοίκηση στα χειρότερά της


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, αντί να απαντήσει:

- Για τις ολιγωρίες του σχετικά με τη σίτιση των μαθητών της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας, τους οποίους άφησε νηστικούς εδώ και τόσους μήνες,

- Για τα δεκάδες προβλήματα της καθημερινότητας που κάνουν πιο δύσκολη τη ζωή των πολιτών,

- Και για όλα εκείνα τα ζητήματα για τα οποία δέχεται την έντονη κριτική της πλειοψηφίας των πολιτών,

προτίμησε να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας και… ανορθογραφίας, όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα.

Εμείς κ. Μπάτση, μετά και την τελευταία σας ανάρτηση, θα προτιμήσουμε να κυριολεκτήσουμε και θα πούμε το εξής:

«Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ! #ΑΛΜΩΠΙΑ_2020».

16 σχόλια:

  1. Όλα είναι θέμα παιδείας που ο άνθρωπος δεν έχει .αλλά είπαμε η Μακεδονία είναι Ελληνικη.τωρα μην τον ενοχλείτε κάνει πρόβα το λόγο του για 4 Νοεμβρίου έχει δύσκολες λεξεις μη του ξεφύγεις καμιά περιφεργια αντί για Περιφέρεια......σσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσας 9:11 τι σας κάνει να πιστεύετε πως έχετε παιδεία;

      Διαγραφή
    2. 9:19 υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια τα οποία δεν τα πληροί.

      Διαγραφή
    3. Πώς ορίζετε 9:35 τα αντικειμενικά κριτήρια; Προφανώς για να βγει ο ίδιος Δήμαρχος κι όχι εσείς ή εγώ πληρούσε πολλά κριτήρια. Ως προς το θέμα της παιδείας τώρα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι κάποιος διατρέχει παιδεία μόνο με τα πτυχία και τα εκπαιδευτικά εφόδια που μπορεί να αποκτήσει. Τα αρνητικά σχόλια που γράφουμε εδώ μέσα με έντονο το αίσθημα της ειρωνείας μόνο παιδεία δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Όσον αφορά εσάς κύριε Βαφειάδη, γιατί σας παρακολουθώ μέρες τώρα με τα ρεπορτάζ που κάνετε, μόνο από πάνω δεν βγαίνετε. Αντιθέτως θα έλεγα πως εκτίθεστε ακόμη περισσότερο.

      Διαγραφή
    4. 9:48 αφού τον παρακολουθείς τόσο στενά, μάλλον κάτι καλό κάνει. Αν πάλι δεν σου αρέσει, υπάρχουν πολλές επιλογές για την ενημέρωσή σου, μπορείς να απευθυνθείς σε άλλα μέσα ενημέρωσης που σε εκφράζουν καλύτερα. Θα μου πεις, όλα τα μέσα ενημέρωσης ασκούν κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή. Μάλλον όλοι είναι τρελοί και ο Μπάτσης είναι ο νορμάλ. Μπορεί να είναι και έτσι...

      Διαγραφή
    5. ασε μασ ρε 9.48 που αναγαγατε την αμορφωσια σε πρωτερημα. εγω φτυνω αιμα να σπουδασω το παιδι μου και εσεις μας λετε μπαρμπουτσαλα. βγηκε δημαρχος επειδη πουλησε τον μπινο και στηριχθηκε σε ψεματα. αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να ανταποκριθει. η αδυναμια του φανηκε απο την αρχη. τα λαθη μια φορα γινονται.

      Διαγραφή
    6. 9:48 κάποιος τον ανέδειξε για να φτάσει στο σημείο να γίνει δήμαρχος. Επειδή όμως είναι άνθρωπος που δεν σέβεται αυτούς που τον έχουν βοηθήσει πούλησε πολύ γρήγορα την ομάδα του. Δεν τρώμε κουτόχορτο. Εδώ ζούμε και γνωριζόμαστε. Το παιδί του λαού δεν αποδεικνύεται μέσα από ανορθόγραφα κείμενα. Ντροπή για τον δήμο μας. Τον διαβάζουν και τον ακούνε και άνθρωποι από άλλες περιοχές και γελάνε μαζί του.

      Διαγραφή
    7. Μίλησα για παιδεία 9:59 και μάλλον δεν καταλάβατε το σχόλιο μου. Κι εμείς αίμα φτύνουμε για να σπουδάσουμε.

      Διαγραφή
  2. Για ποιο πράγμα προσπαθεί να μας πείσει; Ότι η η έλλειψη μόρφωσης δεν είναι ντροπή; Συμφωνούμε. Αλλά όχι όταν κατέχεις μία θέση σαν αυτή του δημάρχου. Εκεί η μόρφωση είναι απαραίτητη γεγονός που επιβεβαίωσε η ίδια η επιλογή του κόσμου στο πρόσωπό του. Σε έναν χρόνο απέδειξε πόσο δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στα πιο βασικά. Έχει κάνει ρεζίλι τον δήμο στο πανελλήνιο με τις γελοιότητες του. Λυπάμαι που το λέω αλλά η χειρότερη τετραετία που θα πάει τον δήμο μας πολλές δεκαετίες πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΔΕΙΑ. ΜΟΡΦΩΣΗ. ΓΝΩΣΕΙΣ.

    ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ.

    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΩΣ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Μπατσης αποφάσισε να αυτό προταθεί για την εκφώνηση πράγμα πυο από μόνο του δείχνει αλαζονεία και έπαρση ίσως και απώλεια του μέτρου

    Το πρόβλημα είναι ότι στην Αλμωπία του 2020 υπάρχουν πολλοί που το χειροκροτουν γιατί στο πρόσωπο του βλέπουν τον εαυτό τους... Κάτι σαν εκδίκηση απέναντι σε όσους θεωρούν μορφωμένους και τους λοιδωρουν

    Το bullying απέναντι σε όσους έχουν ένα οποίο μορφωτικό επίπεδο καλά κρατει στην Αλμωπία με μπροστάρη πλέον

    Τροφή για προβληματισμό :
    Ο μπινος θυμαστε που εκφωνουσε το πιστεύω σε κάθε εκκλησία... Κάτι ανάλογο ειναιΚι αυτό

    Ένα σημάδι ότι οι άρχοντες μας νοιάζονται περισσότερο για το φαίνεσθαι και την αυτοπροβολή τους εστιάζοντας στα μικρα

    Καληνύχτα Αλμωπία 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάλι θέατρο θα παίξει ο Μπάτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριε μπατση γιατη παραμενει η εταιρια σιτισης και φυλαξης στην μαθητικης εστια υπερχρεωνοντας τον δημο? Τον Ασεπ το εχετε ακουστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε μπατση γιατη παραμενει η εταιρια σιτισης και φυλαξης στην μαθητικης εστια υπερχρεωνοντας τον δημο? Τον Ασεπ τον εχετε ακουστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βαφειάδη ακόμα ποναααας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News