Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ρεκόρ προστίμων στη Θεσσαλονίκη - Αύξηση κρουσμάτων στα σχολεία


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στη Θεσσαλονίκη από τις αρχές Αυγούστου έχουν επιβληθεί 43 πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας και 42 στην κεντρική Μακεδονία.

Την ίδια στιγμή, αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς τα κρούσματα στα σχολεία σε όλη τη χώρα, όπου μέχρι σήμερα τουλάχιστον 73 σχολεία και τμήματα παραμένουν κλειστά.

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε μαθητή του 14ου Εσπερινού ΕΠΑΛ, που στεγάζεται στο κτίριο του «Ευκλείδη», επί της οδού Κατσιμίδη 11 όπου φοιτούν 700 μαθητές.

Το τμήμα έχει αναστείλει τη λειτουργία του.

Κρούσμα κορωνοϊού, όμως, εντοπίστηκε και σε ακόμη ένα σχολείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.

Και σε αυτή την περίπτωση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, απόφαση του υπουργείου για αναστολή λειτουργίας του τμήματος στο οποίο ανήκει ο «θετικός» μαθητής.

Τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη είναι μέχρι στιγμής 40.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News